29 Nisan 2008 Salı

biber ile tanıştırayım




bu garip yatışı olan ve artist görünüşlü kedi benim Biber'im, bu blogun kaynağı, sevgi yumağı..
6 yaşında şimdi..maşallah :) haaaala assslanlar gibi :)
yıllar önce www.kedigen.com'a onun hakkında neler yazmışım bakın (ayrıca biber'in bebekliğini görmek için adresi de veriyorum: http://www.kedigen.com/sizinkiler.php?id=1368)
**
"Gökçe Özer'in kedisi Biber

Tatlı, ekşi, yaramaz,uslu, atletik, tembel, karizmatik, huysuz, oyuncu, aksi, çapkın, umarsız, ukala, saf, asil, masum, akıllı, serseri, kişilikli, öylesine, sırnaşık, soğuk, sevimli, ciddi, şişman, zayıf, tüylü, güzel gözlü, güzel dudaklı, annesi Siyamlı, babası İranlı..

Bunlar Biber'imizin karması... O çocuğumuz, bebeğimiz, kimi zaman en ciddimiz.. Şimdi 16 aylık yağız bir delikanlı.. O hayatımda olmasaydı evim, hayatım bu kadar renkli olur muydu bilmiyorum..

Ağzımı yakmayan tek biber o.. Seni çok çok seviyorum Kedi Milletinin Tatlısı.."

suyu görünce... :)



ama süper değil mi? :))))

yavrular..


Mart ayının sonundan beri baktığımız, beslediğimiz, sevdiğimiz, ağladığımız yavrucuklar artık çok büyüdüler. O kadar büyüdüler ki, onların koşturmalarına yetişemiyorum bile. :)
Dün akşam epey bir yakalamaç oynadık kendileriyle. Ne yazık ki yenildim. O küçücük şeyler nasıl da o kadar hızlı olabiliyorlar anlamıyorum!

Çok güzeller...çok temizler..bebekler daha..gözlerinin rengi henüz belli değil daha...nerdeyse 3 aylık olduklarında belli olacak...bir tanesi ailemize katılacak. seçmek çok kolay değil aslında ama biz en zayıf olanı alacağız. Gerçi 1 haftadır mama ile beslediğimizden midir bilinmez, acayip hareketlendi kendisi. isim düşünüyoruz ama daha ona da tam olarak karar veremedik. pembe burunlu, pembe patili ve pembe ağızlı olduğundan ben ona pembe demek istiyorum ama eşim pek gönüllü değil...

önerisi olan varsa alabilirim, fotosunu da koyuyorum...eee tanışsın artık herkes kızımla :)


yeniden...

biberligokce.blogspot.com blogumu sildim... :(
aslında mecbur kaldım...teknik bir problem çıktı ama neyse ki yazılarıın hepsi gokceozses.blogcu.com adresinde de var zaten, onun için üzülmüyorum çok fazla..

hadi bakalım tekrar hoşgeldim :)